Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Delcios Dieta 4 Dienos

Delcios Dieta 4 Dienos. Turiu keletą draugių, kurios laikosi delčios dietos. Dietos metu paskutinis valgymas turėtų būti ne.

Delčios dieta
Delčios dieta from dieta.one.lt

1 didelis pastarnokas arba petražolės šaknis, kepta augaliniame aliejuje, obuoliai. Delčios metu organizmas pats valosi, mažiau įsisavina medžiagų,. Dvi dienas prieš delčią ir dvi dienas jos metu.

Valgyti Pagal Nustatytas Valandas Ir Nurodytą Kiekį.


Galite pasirinkti vieną iš kelių dietos variantų. 3 didelės virtos morkos su augaliniu aliejumi; 4 dienų delčios meniu * 8 val.

Skanu Labai Nebūna, Bet Maisto Pakanka, Alkanas Nesijauti.


8.00 puodelis arbatos (geriau su medumi, jei reikia saikingai saldinti) 10.00 2 virti kiaušiniai 12.00. Delčios dietos yra keli variantai, tad prieš tai pasirinkite jums priimtinesnį, nes skirsis ir pradžios dienos. Delčios metu organizmas pats valosi, mažiau įsisavina medžiagų,.

Kauno Diena > Delčios Dieta.


Dietos metu paskutinis valgymas turėtų būti ne. Be to ši dieta sutampa su natūraliais moters ciklais, todėl pernelyg neišvargina. Išbandžiusios delčios dietą, tikina, kad vis tik ji veikia ir yra veiksminga, nes per kelias dienas galima numesti apie 4 kg.

Keliaujantiems Automobiliais Siūlome Palankius Kelionės Paketus.


15 g kieto sūrio (bet kokio). Kavą be cukraus galima gerti ribotai. Dvi dienas prieš delčią ir dvi dienas jos metu.

Pasirodo, Delčios Periodu Medžiagų Apykaita Pagreitėja Ir Kūnui.


Manoma, kad tuo metu sumažėja apetitas ir paspartėja medžiagų apykaita, todėl tai. Nusprendžiau laikytis 4 dienų delčios dietos, jos meniu atrodė štai taip: Pastebėta, kad mėnulio delčios periodu kūnas noriai atsikrato antsvorio kilogramų, nes paspartėja medžiagų apykaita o apetitas sumažėja.

Post a Comment for "Delcios Dieta 4 Dienos"